Tuesday, December 21, 2021

Floridan lämpöpumpputreffit

Floridan lämpöpumpputreffit



Vakuutus maksoi sen ja käytimme yritystä, joka on nyt lopettanut toimintansa ja minulla on kauhea aika saada korvaavaa florida lämpöpumpun treffit faneille kuin vain epäonnistui viime viikolla. varjoisa toiminta Boschin tytäryhtiönä. Kantajan lämpöpumput. Olen joutunut lisäämään vähän freonia silloin tällöin. Greg sanoo:. Rakasta tuotettasi, mutta vihaa palvelua. Floridan lämpöpumput tarjoavat tehokkaimpia saatavilla olevia lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä.





Vieraili myös muita lukijoita



Arvostamme suuresti taloudellista tukeasi, joka auttaa meitä jatkamaan tämän sivuston ylläpitoa! Harkitse lahjoitusta, florida lämpöpumpun treffit. Huomautus – Selaimesi on määritettävä hyväksymään ja tallentamaan evästeet Älä näytä -toimintoa varten Floridan lämpöpumpputreffit vaihtoehto töihin. Tämän valitseminen poistaa tämän ponnahdusikkunan käytöstä 30 päiväksi, jos evästeet ovat käytössä eikä niitä tyhjennetä, florida lämpöpumpun treffit.


Emoyhtiö: Bosch Thermotechnology Corp. Advanced Thermal Technologies Sisterin tai vastaavien tuotemerkkien tytäryhtiö: Bosch® Buderus® FHP® Chromalox®. Takaisin tuotemerkkiluetteloon. Tyyli 1: Kuvaus: Kattiloiden ja säiliöiden FHP®-sarjanumerot koostuvat numeroista, joissa on selkeät, johdonmukaiset kuviot jaettuna viivoilla. Valmistusvuosi voidaan määrittää käyttämällä 3. numerosarjan ensimmäistä numeroa. Valmistuspäivä voidaan määrittää käyttämällä 3. numerosarjan kolmea viimeistä numeroa.


Nämä kolme numeroa edustavat Julianin päivämäärää. ANSI- tai CSA-standardien avulla määritetään likimääräinen valmistusvuosi. Useimpien valmistajien on nykyään sisällytettävä valmistusstandardi tietotunnisteeseen. U:lle. vaatimustenmukaisuusstandardi on tyypillisesti American National Standards Institute ANSI:lta.


Kanadan osalta yhteinen standardien noudattaminen tapahtuu Canada Standards Association Groupin CSA:n kautta. Usein molemmat standardit on listattu. Koska näitä standardeja tarkistetaan tai uusitaan noin 4-6 vuoden välein, voidaan kohtuudella arvioida valmistusvuosi vuosien kuluessa standardin päivämäärästä.


Tyyli 2: Kuvaus: Kattiloiden ja säiliöiden FHP®-sarjanumerot koostuvat numeroista, joissa on selkeät, johdonmukaiset kuviot jaettuna viivoilla, florida lämpöpumpun treffit. Valmistuspäivä voidaan määrittää käyttämällä 2. numerosarjan kolmea viimeistä numeroa, florida lämpöpumpun treffit. ANSI- tai CSA-standardeja voidaan käyttää myös likimääräisen valmistusvuoden määrittämiseen.


Tyyli 2: EG D Kuvaus: Kymmenen 10-numeroista sarjanumeroa, joka alkaa kahdella 2 kirjaimella, jota seuraa kuusi 6 numeroa ja päättyy yhteen kirjaimeen. Valmistusvuosi voidaan määrittää käyttämällä 1. kirjainnumeroa. Käytä alla olevaa kaaviota purkaaksesi. Valmistuskuukausi voidaan määrittää käyttämällä 2. kirjainnumeroa.


Sivu päivitetty viimeksi: 3. lokakuuta Ota yhteyttä Bosch Thermotechnology Corp. FHP Manufacturing N. Tarkastushuomautukset. Tämä alue on varattu erityisiä näkökohtia varten, joihin myös tarkastajien tai LVI-laitteiden omistajien tulee kiinnittää erityistä huomiota.


Näihin tietoihin pääsy edellyttää jäsenyyttä. Mikä tahansa tavaramerkki, florida lämpöpumpun treffit, palvelumerkit, kollektiiviset tavaramerkit, mallioikeudet tai vastaavat oikeudet, jotka mainitaan, käytetään tai viitataan Rakennustietokeskuksen artikkeleissa www. org ovat omistajiensa omaisuutta.


Niiden käyttö tässä ei tarkoita, että voit käyttää niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin samaan tai samankaltaiseen tietokäyttöön, jonka näiden artikkeleiden alkuperäiset kirjoittajat ovat suunnitelleet CC-BY-SA- ja GFDL-lisenssijärjestelmien mukaisesti. Ellei toisin mainita Building Intelligence Center www. org-sivustot florida lämpöpumpun treffit ei ole hyväksynyt eikä ole sidoksissa mihinkään florida lämpöpumpun treffit tällaisten oikeuksien haltijat ja sellaisena Building Intelligence Center www.


org ei voi myöntää oikeuksia käyttää mitään muuten suojattua materiaalia. Tällaisten tai vastaavien aineettoman omaisuuden käyttö on omalla vastuullasi. Tätä verkkosivustoa ei pidä luottaa kaupalliseen käyttöön tai tulkintaan.


Annettujen tietojen tarkkuuden ja luotettavuuden uskotaan olevan oikeita, mutta sitä ei taata. Annettujen tietojen oikeellisuudesta aiheutuva taakka on yksinomaan ja täysin käyttäjällä. Building Intelligence Center tai sen edustajat eivät ole missään tapauksessa vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista minkäänlaisista välillisistä, satunnaisista, epäsuorista, erityisistä tai vahingonkorvausvahingoista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen tietojen menetyksiin, menetettyihin voittoihin, liiketoiminnan keskeytymiseen tai menetyksiin. yritystiedoista tai muusta rahallisesta menetyksestä florida lämpöpumpun treffit syntyvät sisällä annettujen tietojen käytöstä tai luottamisesta siihen.





luettelo online-treffisivustoista



Tyyli 2: Kuvaus: Kattiloiden ja säiliöiden FHP®-sarjanumerot koostuvat numeroista, joissa on selkeät, johdonmukaiset kuviot jaettuna viivoilla. Valmistuspäivä voidaan määrittää käyttämällä 2. numerosarjan kolmea viimeistä numeroa. ANSI- tai CSA-standardeja voidaan käyttää myös likimääräisen valmistusvuoden määrittämiseen.


Tyyli 2: EG D Kuvaus: Kymmenen 10-numeroista sarjanumeroa, joka alkaa kahdella 2 kirjaimella, jota seuraa kuusi 6 numeroa ja päättyy yhteen kirjaimeen. Valmistusvuosi voidaan määrittää käyttämällä 1. kirjainnumeroa. Käytä alla olevaa kaaviota purkaaksesi. Valmistuskuukausi voidaan määrittää käyttämällä 2. kirjainnumeroa. Sivu päivitetty viimeksi: 3. lokakuuta Ota yhteyttä Bosch Thermotechnology Corp.


FHP Manufacturing N. Tarkastushuomautukset. Tämä alue on varattu erityisiä näkökohtia varten, joihin myös tarkastajien tai LVI-laitteiden omistajien tulee kiinnittää erityistä huomiota. Näihin tietoihin pääsy edellyttää jäsenyyttä. Kaikki tavaramerkit, palvelumerkit, kollektiiviset merkit, mallioikeudet tai vastaavat oikeudet, jotka mainitaan, käytetään tai viitataan Building Intelligence Centerin artikkeleissa www.


org ovat omistajiensa omaisuutta. Niiden käyttö tässä ei tarkoita, että voit käyttää niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin samaan tai samankaltaiseen tietokäyttöön, jonka näiden artikkeleiden alkuperäiset kirjoittajat ovat suunnitelleet CC-BY-SA- ja GFDL-lisenssijärjestelmien mukaisesti. Ellei toisin mainita Building Intelligence Center www. org-sivustot eivät ole minkään tällaisten oikeuksien haltijoiden tukemia eivätkä ole sidoksissa heidän kanssaan ja sellaisena Building Intelligence Center www.


org ei voi myöntää oikeuksia käyttää mitään muuten suojattua materiaalia. Tällaisten tai vastaavien aineettoman omaisuuden käyttö on omalla vastuullasi. Tätä verkkosivustoa ei pidä luottaa kaupalliseen käyttöön tai tulkintaan. Se, että nämä osat olivat edelleen takuun piirissä, auttoi vain vähän, koska työ oli kallista.


Pikakelaus tähän vuoteen vain lämpimänä aikana ja se epäonnistui taas. Florida Heat Pump oli erittäin hidas saamaan tärkeimmät varaosat meille ja tämä tapahtui kahdesti vain alkukesästä!


Kahdella kertaa tarjosimme maksaa nopeasta palvelusta, eivätkä he noudattaneet ehtoja kummallakaan kerralla. Sitten koko järjestelmä romahti taas. Kun Florida Heat Pump ei toimittanut viimeisiä suuria, kalliita osia – parhaan tietämykseni mukaan – lopetimme sen ja otamme käyttöön tavanomaisen järjestelmän hyvämaineisen valmistajan kanssa. Epäilen vakavasti, että kun laskemme kaikki korjauslaskut, viivästykset ja äärimmäisen epämukavuuden jatkamisesta, säästimmekö yhtään rahaa.


En voi suositella mitään tämän yrityksen valmistamaa järjestelmää todella surkean kokemuksemme perusteella. Rakensin taloni yksikkööni, joka ei ole koskaan toiminut alusta alkaen.


Yksiköllä kesti ikuisuuden jäähdyttää talo, ja lisäksi jouduin käyttämään puutakkaa taloni lämmittämiseen. Talo on eristetty max. Yksikköni on 2. Kävin urakoitsijan tarkistamassa yksikön. Hän lisäsi ylimääräisen pumpun veden kiertoa varten auttamaan lämmitystä ja jäähdytystä. Se ei auttanut. Kondensaattorit, koska ne turpoavat ja erottuvat. Yksikön kompressori on ZR22K3PTV. Yksikössä oletetaan olevan GT. Ota neuvoni. ÄLÄ OSTA FLORIDA LÄMPÖPUMPPU GEO LÄMPÖJÄRJESTELMÄÄ.


Tämä järjestelmä ei ole tehnyt muuta kuin pyyhkinyt minut kuivumaan hinnalla. Sen piti säästää sähköstäni. Olisin laittanut sen sijaan sähkölämmitysyksikön. Ostimme Florida GEO -järjestelmämme, mutta sen jälkeen Bosch on ostanut ne pois. Minulla on vuoto höyrystimen kierukassa. Täysin samaa mieltä Dalen kanssa. Valmistaudutaan vaihtamaan höyrystimen patteri, ei FHP-merkkistä. Teemme keskimäärin kaksi huoltokäyntiä vuodessa ainakin johonkin korjaukseen tai toiseen. Asennettu 3 yksikköä maalämpöjärjestelmää varten uuteen kotiin.


monia ongelmia pumpuista vuotoihin jopa yhden kompressorin vaihtamiseen vain 3 vuoden jälkeen. Erittäin huono tuote ja kauhea tuki. Meillä on niitä 4 kotonamme, ja he pettävät meidät jatkuvasti. LVI-yhtiömme tuntee meidät hyvin, koska he ovat täällä niin usein. Kun on aika vaihtaa ne, emme käytä samaa merkkiä!!!! Ne ovat huonompia kuin mikään lämpöpumppu, joka meillä on koskaan ollut! Boschini asennettu 6 vuotta sitten 3 vuotta sitten vaihda höyrystimen käämi viime viikolla jälleenmyyjä voi lisätä 2 puntaa ja hän sanoi, että reikä oli niin pieni ajan myötä, että se pahenee.


Ymmärrämme siellä….. MITEN ASIAKKAA ALOITTAMME LUOKKAANTEEN JA TEEME….. BOSH PAY. Ostin florida lämpöpumpun Geo Excel -nimellä vuonna Se on 3 tonnin järjestelmä neliöjalkaiseen taloon. Sähkölaskuni eivät laskeneet ollenkaan, laite käy aivan liikaa. Höyrystimen patteriin muodostui vuoto, joka piti vaihtaa. Nyt taas vuotavassa höyrystimen kierukassa. Urakoitsija kertoi, että nämä ovat niin roskaa, että he lopettivat niiden myymisen.


Hän ehdottaa, että vaihdan laadukkaaseen yksikköön, en Floridan lämpöpumppuun, sen sijaan, että laittaisin höyrystinpatterit parin vuoden välein. Nämä asiat ovat roskaa. Erittäin kallis virhe. Koskaan ei ole ollut yhtä huonoa tuotetta. Jos joku mainitsee sinulle nimen Florida Heat Pump, aja toiseen suuntaan niin nopeasti kuin pystyt. Tämä alle 5 vuotta vanha yksikkö, jos auto, kelpaisi sitruunalain piiriin, sitä vaivasivat freonvuodot asennuspäivästä lähtien. Useiden huoltokäyntien jälkeen ne näyttivät laantuvan.


Nyt yksikköön on tehty useita Freon-täyttöjä ja huoltoyritys haluaa myydä minulle uuden yksikön sanoen, että käämin vuotoa olisi vaikea korjata ja koska Boschilla on vain 5 vuoden takuu, olisi parempi hankkia uusi yksikkö.


Boschin edustaja, jonka kanssa keskustelin ongelmasta, kertoi minulle, että vain kompressorilla on 5 vuoden takuu. huonoa onnea, valitettavasti tämä on vaikuttanut haitallisesti yleisnäkemyksemme Bosch-laitteista, joka oli ollut erittäin myönteinen. Tämä on kolmas FHP sen jälkeen, ja tämä asennettiin kesäkuussa, ja tarvitsen uuden vaihdon. Ei näytä olevan luotettavaa vesilämpöpumppumerkkiä.


Olen aivan hukassa mitä tehdä? Lyhyt ja yksinkertainen. Minulla on ollut 4 yksikköä 9 vuotta ja ne ovat täyttä roskaa. Olen käyttänyt tuhansia dollareita huoltoon ja osiin. Boschin asiakaspalvelu on säälittävää. Älä osta mitään Boschin omistamaa!!!!


Ostaja varokaa!!!!!!!! Nämä yksiköt Suck! Erittäin huonosti tehty, vuodot ovat pahamaineisia, säätimet perseet! PYSY POISSA NÄISTÄ ​​yksiköistä! On ollut kaksi FHP 4 tonnin yksikköä; molemmat ostettu FHP:ltä ennen Boshia. Ensimmäinen kesti asti, toinen kesti kunnes oikosulku kompressorin liittimen virtalähteessä aiheutti kompressorin palamisen. Kompressori vaihdettiin ja se kesti syyskuuhun asti. Minusta näyttää siltä, ​​että jos Bosh voisi korjata ongelman höyrystimiensä kanssa, uudet olisivat yhtä hyviä kuin vanhat.


Hoitamassani rakennuksessa on 40 FHP:tä. 4 vuoden kohdalla höyrystimet alkoivat vuotaa. Vaihdoin 12 höyrystintä.


Nyt 3 vuotta myöhemmin 2 12:sta vuotaa jälleen. Ensimmäinen vesipohjainen lämpöpumppuni oli Fredrick, joka ei enää kestänyt 20 vuotta. Toinen on FHP ja se on ollut asennettuna 15 vuotta. Ensimmäiset 12 vuotta kun hienoa, mutta sitten ilmakierukkaan kehittyi vuoto, kuten muut kommentit yllä, mutta vaihdoin sen uuteen toivoen toista vuotta käyttöä.


Minulla on kuitenkin ollut jatkuvia ongelmia viimeisen kolmen vuoden aikana kompressorin kanssa, joka tarvitsee ylimääräistä kondensaattoria, ja nyt toinen hidas vuoto ja korkeapaineanturin johdinvika, ja sen korjaaminen aiheutti uuden vuodon.


Ylläpitokuluni viimeisen kolmen vuoden aikana ovat olleet suuremmat kuin sähkökustannukset. On aika vaihtaa yksikkö. Luin, että yksiköt voivat kestää 25 vuotta. Ei minun kokemukseni FHP:stä. Luulen, että olimme onnekkaita. Meidän FHP on kehittynyt kuin mestari lähes 20 vuotta. Ainoa vaihdettu osa oli vesimagneettiventtiili. Löysin tarkan korvikkeen 18 dollarilla nurmikon kastelutarvikeliikkeestä.


Arvaa, että uudemmat yksiköt eivät ole rakennettu samojen standardien mukaan. Tiedän, että yksikön läpi virtaavan veden laatu voi lyhentää patterin käyttöikää. Meillä on hyvät yksikön läpi pumpattavat vettä sekä valinnainen korroosionkestävä patteri, joka on hyvä vaihtoehto.


Ostimme Florida-lämpöpumpun ensimmäisen kerran vuonna, heti kun niitä valmistettiin. Rakensimme uutta taloa, mutta alue oli tuolloin puoliksi maaseutumainen, eikä siellä ollut kaasua tai vettä saatavilla. Joten piti laittaa kaivo, joka toimi todella hyvin FHP:lle tuolloin, ja saimme paljon ympäristöalennuksia, joita tarjottiin.. Järjestelmä toimi meillä hyvin siihen asti, kunnes kompressori meni sisään, joten ostimme uuden FHP-yksikön. Meillä on ollut pieniä ongelmia uuden kanssa, mutta se pitää sähkölaskumme alhaisena.


26 vuoden toisen yksikön käytön jälkeen olemme luultavasti valmiita kolmanteen uuteen yksikköön, mutta olen erittäin huolissani siitä, että BOSH valmistaa nyt FHP-yksiköitä, joten teemme todellista tutkimusta ja tarkastelemme muita vaihtoehtoja FHP:n lisäksi. Nimi (pakollinen. Sähköpostia ei julkaista.


Hinta/laatu Suorituskyky Tyytyväisyys. Tietoja meistä Yksityisyys ja käyttöehdot Tekijänoikeus · Lämpöpumppuopas. Yorkin lämpöpumput Lennox lämpöpumput Amana lämpöpumput Carrier lämpöpumput Trane lämpöpumput Goodman lämpöpumput Fujistu lämpöpumput Mitsubishi lämpöpumput Bryant lämpöpumput Payne lämpöpumput Sanyo lämpöpumput American Standard lämpöpumput Florida Heat pumput Rheem Heat.


Lämpöpumput – arvostelut, hinnat ja paljon muuta!

No comments:

Post a Comment